Ciorapi antitrombotici pentru varice

Ciorapi antitrombotici pentru varice si insuficienta venoasa, gradul 1 de compresie usoara, gradul 2 de compresie puternica si gradul 3 de compresie forte. Ciorapii compresivi imbunatatesc circulatia sanguina la nivelul picioarelor, prin compresia vaselor se sange dilatate. Se clasifica in functie de gradul de compresie:
Compresie usoara, 7-15 mmHg, sunt ideali pentru preventie, fiind indicati persoanelor care petrec mult timp in picioare si care se plang de picioare obosite, dureroase sau umflate. Sunt recomandati si in timpul calatoriilor, pentru prevenirea insuficientei venoase, sau pe perioada sarcinii.
Compresie moderata clasa I, 15-20 mmHg ce se folosesc in cazul varicelor si edemelor moderate, in timpul sarcinii, dupa o interventie chirurgicala, scleroterapie.
Compresie puternica clasa II, 20-30 mmHg  sunt recomandati pentru probleme acute de varice, edeme severe, ulcer venos, tromboza acuta venala, dermatoscleroza. Ciorapii se cumpara dupa o masurare corecta a dimensiunilor piciorului. Compresie foarte puternica clasa II|, gradul 3 de compresie, 30-40 mmHg.

Sunt 78 produse.

Se afiseaza 1-27 din 78 produs(e)

Filtre active